Baby op komst

Baby op komst

Een roze wolk, een wens, een droom en voor sommigen een nachtmerrie. Iedere seconde wordt er ergens ter wereld een baby geboren. Een nieuw leven met een onbekende toekomst. Het lijkt zo gewoon maar elke baby is toch eigenlijk een klein wonder.

En voor iedereen die op het punt staat om voor het eerst ouder te worden, helemaal. Maar voordat je uiteindelijk met dat kleine wonder in je armen staat, zijn er nog heel wat obstakels te overwinnen. Want zwanger worden is niet voor iedereen even makkelijk. Voor sommigen is het zelfs een jarenlange strijd vol hoop en teleurstellingen. En als je eenmaal zwanger bent krijg je ineens te maken met allerlei pijntjes, ongemakken, onzekerheden, planningen, kosten en goedbedoelde adviezen. Ja, een baby krijgen lijkt soms wel een enorm bouwproject. Tussen de eerste bouwtekening tot de officiële opening van het pand moet er een hoop geregeld en gemanaged worden.

Daarom heet ons thema deze maand ‘Baby op komst’. We zullen zowel op onze Facebookpagina als op onze website posts en artikelen plaatsen die alle ins en outs, feiten en fabels, leuke- en minder leuke kanten belichten van zwanger worden en zwanger zijn. 
Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Hulp nodig of vragen?